Ibiza Airport

Ibiza Airport

Kom jij deze zomer aan op Ibiza Airport?

Ibiza is één van de meest indrukwekkende eilanden van Spanje. Niet alleen omdat het een heel sfeervol en gezellig eiland waar je je gemakkelijk de hele vakantie kunt vermaken, maar ook omdat het een prachtig eiland is. Authentieke dorpjes worden afgewisseld met prachtige natuur en dat allemaal op een relatief klein eiland. Het is niet voor niets dat veel toeristen er ieder jaar weer voor kiezen om het vliegtuig naar Spanje in te stappen, en de vakantie door te brengen op dit prachtige eiland.

Veel reisorganisaties vliegen naar Ibiza

De verschillende grote reisorganisaties die er in Nederland zijn, bieden vrijwel allemaal reizen naar Ibiza aan. De meeste van deze reizen zijn inclusief een directe vlucht naar het eiland. Het vliegveld van Ibiza ligt in het uiterste zuiden van het eiland, vlak tegen Ibiza Stad aan. Vanuit hier ben je met de taxi binnen een kwartier in de hoofdstad van het eiland. Kies je er voor om een losse vlucht te boeken, dan kun je zowel vanaf Eindhoven Airport als Schiphol verschillende directe vluchten naar het eiland boeken. Een vlucht van Nederland naar Ibiza duurt ongeveer anderhalf uur.

Faciliteiten op het vliegveld van Ibiza

Steeds meer toeristen vliegen naar Spanje om een vakantie te vieren. Ook op Ibiza komen jaarlijks dan ook veel toeristen aan. Als je aankomt op het vliegveld zul je merken dat er veel tijd en moeite gestopt is in het gebruiksvriendelijk maken van dit vliegveld. Er komen jaarlijks duizenden toeristen op dit vliegveld aan, waardoor de faciliteiten goed moeten zijn. Alle informatie staat zowel in het Spaans als in het Engels weergegeven, en er zijn volop mogelijkheden om je reis goed te beginnen. Zo kun je op verschillende plekken terecht voor toeristische informatie, en heb je de mogelijkheid om een auto te huren en om direct te gebruiken. Moet je nog even wachten op het vliegveld, dan kun je gebruik maken van de gratis wifi om nog even je mail te checken of even te surfen op het internet.

Spanje staat bekend als vakantieland en daarom vind je in Spanje veel vakantieparken en hotels om optimaal van je vakantie te genieten. Zo ook op Ibiza, grote hotels worden afgewisseld met leuke vakantieparken en kleine hotels. Wat je ook zoekt, op Ibiza ga je het ongetwijfeld vinden.

Shares