Ibiza toch wat ver?

Ibiza toch wat ver?

Denk je na het lezen van alle informatie op deze website: “Ibiza, klinkt leuk maar is misschien toch wat ver” of “Ik wil niet met het vliegtuig op vakantie”? Of ga je gewoon liever op vakantie in eigen land vanwege de kosten of andere praktische redenen? Geen zorgen, in Nederland is er ook genoeg te beleven!

Elk van onze 12 provincies heeft wel iets unieks om te zien, doen of eten. Limburg staat bekend om zijn Limburgse vlaai en heerlijke speciaal biertjes. In Zeeland hebben de Deltawerken een grote ommekeer betekend voor het wonen in Nederland. Om die reden zou iedere Nederlander ze een keer een bezoekje moeten brengen. Friesland is alom bekend vanwege de Elfstedentocht. Leg op de fiets, met de auto of te voet de Elfstedenroute af. Alle toeristen zullen ons land omschrijven met windmolens. De Kinderdijk in Zuid-Holland hoort dus ook op de must-see lijst van bezienswaardigheden in eigen land. Wie van dieren houdt, kan tijdens een wandeling in de prachtige natuur van de Veluwe in Gelderland dieren spotten. Andere trekpleisters waar je zeker een keer naar toe moet zijn de Drentse hunebedden, de Noord- Brabantse Biesbosch en Giethoorn, dat ook wel het Venetië van Holland wordt genoemd. En zo zijn er nog veel meer bezienswaardigheden in ons kleine landje.

Roompot Vakantieparken

Misschien heb je na deze lijst al een idee opgedaan over waar je graag op vakantie wilt gaan. Er liggen 109 Roompot vakantieparken verspreidt over het hele land. Een vakantie op zo’n park is een topervaring voor het hele gezin. De parken bieden vele handige faciliteiten die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je vakantie. Zo zijn er voor de vergeten boodschappen supermarkten op het parkterrein, zwemparadijzen voor urenlang waterplezier en Koos Kids Clubs waar je kinderen zich kunnen vermaken.

Ben je met een grote groep of een kleine, heb je speciale wensen of wil je lekker luxe doen? Met meer dan 1150 verblijven verdeeld over onze 109 parken zit je ideale vakantiehuis er altijd tussen. Je kunt kiezen uit familievilla’s, landhuizen, bungalows, chalets en kindvriendelijke vakantiehuisjes met een Koos Konijn slaapkamer. Het weer is in Nederland natuurlijk niet altijd goed maar faciliteiten zoals een zwembad, een bowlingbaan, een wellness center of een binnenspeeltuin verzekeren dat er voor jong en oud genoeg te doen is als het een keer regent. Sommige accommodaties hebben zelfs een eigen sauna, jacuzzi of Xbox. Er zijn door het jaar heen altijd meerdere geldige aanbiedingen om tijdens vakantieperiodes met korting een verblijf op één van onze parken te kunnen boeken. Lijkt het je bijvoorbeeld heerlijk om de Kerstdagen eens niet met de hele familie door te brengen maar alleen met het eigen gezin of romantisch met z’n tweetjes? Onze Kerstaanbieding geeft korting en is vaak te boeken in combinatie met een verzorgd Kerstdiner. Met Pasen kunnen de kinderen paaseitjes zoeken om vervolgens in alle rust te genieten van een gezellige Paasbrunch. En uiteraard de zomervakantie, voor de meeste mensen de belangrijkste vakantie van het jaar maar ook vaak de duurste. Iedereen wil de kosten graag zo laag mogelijk houden zonder te beknibbelen op het vakantieplezier. Wie op tijd boekt, krijgt voordeel. Maak van je vakantie een onvergetelijke ervaring en reserveer snel een accommodatie op een vakantiepark in Nederland.

Shares