Qportugal voor heerlijke vakanties

Qportugal voor heerlijke vakanties

By on 4 juni 2019

Steeds meer mensen benutten hun vakantie om de batterij op te laden en om even helemaal tot rust te komen. Om bij te komen van een drukke en hectische periode en om alle sores van je af te laten glijden. Wie dat ook wil, die vindt in QPortugal echt de ideale plek om tot rust te komen.

Ontspannen vakantie op het platteland
In Quinta da Palmeira, in de regio Arganil, vind je QPortugal met een romantisch landhuis waar je de rust vindt die je zoekt en wenst. Niet voor niets doen steeds meer mensen QPortugal aan als ze van Porto naar Lissabon reizen. Kiezen voor een vakantie in QPortugal is kiezen voor een zeer ontspannen vakantie op het platteland. QPortugal staat niet alleen voor rust en ruimte maar ook voor persoonlijke aandacht en service. In QPortugal heeft iedereen het naar de zin; van bon vivant tot natuurliefhebber, zoals ook de omgeving van het landhuis natuur biedt om van te watertanden; ook iets dat bijdraagt aan het beleven van rust en stilte.

Heerlijk eten en buitengewone wijnen
Op de veranda van het landhuis van QPortugal zie je de lokale mensen hun dagelijkse dingen doen en de eet- en zitkamer in het landhuis zijn warm, gezellig en nodigen uit om even te gaan zitten. Zitten doe je zeker in de eetkamer, waar je elke dag opnieuw een heerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgt met producten die afkomstig zijn uit eigen groente- en kruidentuin of van de plaatselijke markt. En bij de heerlijke gerechten wordt ook al smaakvolle regionale en nationale wijn geserveerd. 

Zwembad en schaduwplekken in prachtige tuin
De tuin? Met geen enkele andere tuin te vergelijken. In de tuin drink je wat aan de bar, vanuit het zwembad heb je zicht op de palmbomen en in de ook al heerlijke schaduwplekken die de tuin rijk is doe je gemakkelijk even heerlijk je oogjes dicht. Het is nergens anders zo heerlijk bijtanken dan in QPortugal. Over de oogjes dicht gesproken, in QPortugal merk je hoe belangrijk stilte is in relatie tot een goede nachtrust en in QPortugal zul je niet de eerste zijn die met een wijntje in de hand aan de open haard heel geleidelijk in slaap dommelt. Het kan en mag allemaal, je komt er immers voor rust.Mix van cultuur en natuur
Voel ook de ontspannen uitwerking die de spa en de jacuzzi op je hebben en geniet in het stoombad en in de sauna. QPortugal is namelijk ook luxe. In het romantische landhuis geniet je van de warme kleuren, de charmante patio, de al genoemde open haard en de uiterst comfortabele eet- en zitkamers. Hoewel de noodzaak er niet is, is er in de regio voldoende te zien en te ontdekken mocht je er toch even uit willen. De regio rond QPortugal laat het land van de beste kant zien als een perfecte mix van cultuur en natuur. Wil je echt onthaasten en moet de batterij echt even weer opgeladen worden? Bezoek dan QPortugal, waar je rust, stilte, luxe en jezelf vindt.

Posted in: Geen categorie
Shares